Ezinne Athletics

Ezinne er den aller aller raskeste kunden hos Simon Oldani Design, når det kommer til løping. Ezinne Athletics har som mål å få flere ungdommer med minoritetsbakgrunn inn i friidretten, spesielt jenter. Disse kan på sikt utvikles til å bli toppidrettsutøvere eller de kan få glede av idretten på mosjonsnivå. Målet er å beholde flest mulig i idrettsmiljøet.

Simon Oldani Design har bidratt med navn og konsept-utvikling. Logo/grafisk/web- design er utviklet i samarbeid med Stian Bjørhovde og Roger Henriksen

Zenzi

Zenzi er et matkonsept for levering av sunn fastfood. Maten blir tilberedt samme dag som den ble servert. Zenzi benytter hovedsakelig økologiske råvarer. Det Zenzi by realmat trenger, er et meget sterkt design-konsept i et markedet med en stadig mer uoversiktlig arena med hurtigmat-konsepter. Alt fra de store etablerte McDonalds og lignende, til de mange små aktørene som har dukket opp. Designet er inspirert av formspråket til transport og cargo, satt sammen med delikat fremstilling av mat. Men alltid på en ærlig måte. Vi bruker også en stor del humor som en del av designet. I januar 2015 reåpnes første butikk i Brugata 19.