Archives


Boken om Lul Krag

Boken om Lul Krag er laget i samarbeid med Kristin Bonnevie og Arvid Møller. Lul Krag levde fra 1878 til 1956. Hun tilhørte flokken av lovende kvinnelige malere som var elever ved Harriet Backers malerskole i Kristiania rundt forrige århundreskifte. Senere studerte hun i Paris, og hun foretok studiereiser til flere europeiske land. I voksen alder flyttet hun til Rosendal i Kvinnherad kommune, og der bodde og malte hun i mer enn 20 år.

Ezinne Athletics

Ezinne er den aller aller raskeste kunden hos Simon Oldani Design, når det kommer til løping. Ezinne Athletics har som mål å få flere ungdommer med minoritetsbakgrunn inn i friidretten, spesielt jenter. Disse kan på sikt utvikles til å bli toppidrettsutøvere eller de kan få glede av idretten på mosjonsnivå. Målet er å beholde flest mulig i idrettsmiljøet.

Simon Oldani Design har bidratt med navn og konsept-utvikling. Logo/grafisk/web- design er utviklet i samarbeid med Stian Bjørhovde og Roger Henriksen

Qestback

Qestback gir deg en god oversikt og innsikt, da var valget av perspektiv naturlig. Fine droneturer ga gode bilder til årsrapporten.

The Gossip

Frisør og stylist Jojo and Friends har nå blitt til The gossip. Enkel stilren logo.

Adra Match

Adra Match flyttet inn i nye lokaler i Brugata 19. Moderne lyse lokaler i 9 etg. Vi fikk æren av å dekorere møterommsvinduene og stå for øvrig skilting. Teknikken som er brukt er frostet folie som det er printet transparente figurer på, det gir en lett fin design. Skiltarbeidet er utført av Skiltmaker Sjøblom – skiltmaker.no

Spikerverket i Nydalen

Nydalen ligger fantastisk til midt mellom byen og marka, med et rikholdig tilbud av forretninger, spisesteder og tjenester – for ikke å snakke om fritidsaktiviteter. Prosjektet omfatter navn, logo, prospekter og alt salgsmateriell.

Krydderhagen

På Hasle, på stedet der Vinmonopolet opprinnelig hadde sitt rikholdige krydderlager, ligger det nå et bomiljø utenom det vanlige. Krydderhagen ligger skjermet i grønne omgivelser, men krysser du parken finner du kaféer, butikker og servicetilbud i det gamle hovedbygget (tidligere Vinmonopolets hovedbygg). Prosjektet omfatter navn, logo, prospekter og alt salgsmateriell.

Geodata

Geodata er et norsk IT-selskap som hjelper bedrifter med å se nye sammenhenger, og forstå nåtidens utfordringer ved hjelp av geografiske informasjonssystemer (GIS). Geodata Magasinet: 3-4 utgivelser pr år (ca 36 sider) og utvikling av design på årlig arrangement (brukerkonferanse med 450 deltagere).

Zenzi

Zenzi er et matkonsept for levering av sunn fastfood. Maten blir tilberedt samme dag som den ble servert. Zenzi benytter hovedsakelig økologiske råvarer. Det Zenzi by realmat trenger, er et meget sterkt design-konsept i et markedet med en stadig mer uoversiktlig arena med hurtigmat-konsepter. Alt fra de store etablerte McDonalds og lignende, til de mange små aktørene som har dukket opp. Designet er inspirert av formspråket til transport og cargo, satt sammen med delikat fremstilling av mat. Men alltid på en ærlig måte. Vi bruker også en stor del humor som en del av designet. I januar 2015 reåpnes første butikk i Brugata 19.

NVE

Planlegging, design og ferdiggjøring av rapporter og bøker, og utstillinger om NVE’s arbeid i inn- og utland.